Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Таврійську тимчасово буде припинено газопостачання

Акціонерне товариство «Херсонгаз» повідомляє мешканців Таврійська, що з 16 вересня на 9 днів в місті  тимчасово буде припинено газопостачання. Це стосується як побутових користовучів, так і виробничих та комунально-побутових об’єктів.

Як пояснює «Херсонгаз» в офіційному листі до Таврійського місквиконкому, припинення постачання газу пов’язано з ремонтними роботами на об’єктах складових газорозподільчої мережі (ГРМ) відповідно календарного плану підготовки до осіннє-зимового періоду та забезпечення безпеки експлуатації основної гілки газопроводу середнього тиску до міста Таврійськ.

На цей час газопостачальник просить населення міста не користуватись газом та перекрити крани на всіх газових приладах. Це дозволить уникнути заповітрювання системи та збільшення часу на заповнення її газом під час відновлення газопостачання.

З 25 вересня буде здійснюватись поетапне відновлення гапостачання. Щоб скоротити час при проведені робіт з поновлення розподілу природного газу в газові мережі всіх об’єктів Таврійська, «Херсонгаз» переконливо просить населення забезпечити працівникам «Херсонгазу» 100% доступ до газових приладів споживачів приватного і багатоквартирного житлового фонду.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН