Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Освітяни Великокопанівської ОТГ взяли участь у спартакіаді

У людей, які не лінуються займатися спортом, і настрій, і самопочуття, і здоров’я кращі, ніж у тих, хто в спортзал не ходить категорично.

Здається, це аксіома, яка не потребує доведення.

Фізична активність, навіть незначна, допомагає тілу підбадьоритися, а психіці — відпочити: коли людина зайнята вправами або досягненням конкретної мети, як, наприклад, дістатися фінішу під час стометрівки або потрапити в ціль при стрільбі з лука, їй ніколи перейматися колишніми невдачами або «катастрофічними» проблемами на роботі.

Крім цього, спорт допомагає загартувати силу волі, підвищити самооцінку і опірність стресам, дозволяє стати мотивованим і працездатним, повернути внутрішню рівновагу.

Лікарі кажуть: деякі види спорту можна використовувати як терапію для роботи над власними емоційними проблемами, і заодно позбутися зайвих кілограмів та підкачати м’язи.

Доброю традицією стало для освітян ОТГ та районів брати участь у спартакіаді серед збірних команд членів Профспілки працівників освіти і науки України Херсонської області.

Упродовж трьох днів 05.09.- 07.09.2019р. на базі ДС «Чайка» смт. Лазурне Скадовського району члени профспілки освіти Великокопанівської ОТГ взяли участь у відповідних змаганнях. Змагання пройшли у традиційних для освітян спартакіад видів спорту – з загально-фізичної підготовки, настільний теніс, волейбол, міні-футбол, шашки, перетягування канату.

Традиційно учасників Спартакіади вітали директор Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації Є.А.Криницький, голова облорганізації Профспілки працівників освіти і науки України Л.В.Кучерява, начальник Херсонського обласного відділення КФВС МОН України Ю.Б.Кан.

Спартакіада педагогічних працівників – чудовий приклад того, що жити яскравим насиченим життям, наповненим новими подіями й звершеннями, перемогами гідний кожен! Заняття спортом допомагають людині змінити уявлення про себе. Завдяки регулярній фізичній активності людина стає впевненiшою в собі, зібранішою, «приводить до ладу» стосунки з іншими людьми. І пам’ятайте: почати займатися спортом ніколи не пізно. Головне — бажання робити це регулярно.

Великокопанівська ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН