Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському педколеджі відбулось свято Першого дзвоника

Сьогодні, перший заступник голови районної державної адміністрації Ірина Дробиш завітала до Бериславського педагогічного коледжу ім.В.Ф.Беньковсько Херсонського державного педагогічного університету аби привітати педагогічний та студентський колективи з початком нового навчального року. Для кожного воно має особливе значення: студенти очікують на цікаві, потрібні відкриття, нові пригоди та знайомства; педагоги – на вдячних, здібних і талановитих учнів; батьки – на успіхи та старанність своїх дітей.

Урочисте та неординарне відзначення свята Першого дзвоника стало вже традицією для коледжу. У цьому році свято пройшло в новому форматі. Директор закладку представила родинне дерево та Книгу Рекордів педагогічного коледжу.

Із привітальними словами до присутніх звернулася Ірина Дробиш та зазначила, що сьогоднішній захід і ще раз доводить, яка гарна та талановита молодь у нас росте, а, також, наголосила на тому, що це буде достойне поповнення, яке впише свої штрихи, свої здобутки, свої кольори у яскраву історію навчального закладу. 
Студенти старших курсів вручили першокурсникам символічні дзвоники та гучними оплесками прийняли їх у свою дружню родину.

Далі захід проходив у формі розважальних конкурсів, танців та пісень.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН