Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Дніпрянах дітям з малозабезпечених родин надали благодійну допомогу у підготовці до школи

На виконання програми « Соціальної підтримки сім’ї на 2017-2020 роки», затвердженої Новокаховською міською радою, були виділені кошти на проведення благодійної акції: «Підемо разом до школи» для дітей, з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Впродовж червня – серпня поточного року на території Новокаховської міської ради фахівцями із соціальної роботи спільно зі спеціалістами служби у справах дітей, Дніпрянського старостинського округу здійснено моніторингові відвідування 46 сімей, в яких виховується 65 дітей, які перебувають на контролі вищезазначених служб, пише Online Нова Каховка.

В ході складання акту оцінки потреб на дітей, встановлено, що 15 дітей потребують допомоги у забезпечені канцелярією, яка необхідна для навчання та в результаті їх потреби були задоволені і діти отримали відповідну кількість наборів.

Під час візитів у родини надані рекомендації, щодо відповідального батьківства, виховання дітей та наголошено на тому, що вони повинні контролювати не тільки навчання дітей а і дозвілля у канікулярний та вільний час.

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН