Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Білозерці пройшов відкритий чемпіонат з пляжного самбо

18 серпня в Білозерці  на пляжі Білого озера пройшов відкритий чемпіонат з пляжного самбо. На встановленому рингу з піску змагалися бійці зі всієї України, різних вікових та вагових категорій, починаючи з 20 і закінчуючи 90+ кілограмів.

Пляжне самбо досить новий вид спорту. Перемога здобувається кидком, або за активністю. Завдавати удари не можна, а в хід йде тільки борцівська техніка.

В головному бою вечора, у важкій ваговій категорії, зійшлися самбіст з Києва Вадим Скрипаль та херсонський боєць Євген Паніч. Боротьба за перше місце була напруженою, ні один з борців не хотів поступатися, але нічиєї бути не могло. Технічний Євген Паніч виявився спритнішим і переміг кидком.

Слід зазначити, що Євген Паніч є двократним призером чемпіонату України по дзюдо та бронзовим призером чемпіонату Європи серед кадетів з самбо. Його суперник Вадим Скрипаль – тренер молодіжної збірної України з самбо та неодноразовий переможець борцівських турнірів.

Змагання пройшли на високому рівні у дружній обстановці, адже спортсмени – суперники тільки на ринзі, а поза ним вони друзі, яких об’єднує мета – пропагувати спорт та активний спосіб життя. Всі призери турніру отримали медалі та грамоти.

Дощ, який розпочався під час нагородження, не зміг завадити яскравому видовищу. По закінченню турніру на учасників та гостей чекав соковитий шашлик зі смачною юшкою.

офіційний сайт Білозерської селищної ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН