Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий стимулятор росту рослин компанії з Херсонщини отримав державну реєстрацію Мінекології

Асортимент компанії «5 елемент» розширить препарат «V-AGRO» і азотфіксатор NF Algae. Обидва препарати покращують схощість насіння, сприятимуть швидшому розвитку та зміцнюють кореневу систему і надземну частину рослин як на початкових стадіях росту, так і в процесі дозрівання. Про це розповів генеральний директор ТОВ «НВП «5 елемент» Володимир Білий в інтерв’ю «Agro FM».

Зараз пакет документів на новий препарат «V-AGRO» отримав державну реєстрацію Мінекології. Нове мікродобриво вже пройшло тестування, його діюча речовина допомагатиме рослині зміцнитись на старті і у період вегетації. Другий препарат, з яким компанія виходить на ринок цього року, – спеціальні азотфіксуючі грунтові водорості.

«Нещодавно нам доставили біореактор, виготовлений спеціально для нас. Приступаємо до тестування та патентування першого в світі препарату такого типу. Це ґрунтові водорості, які ми назвали азотфіксатор NF Algae. Він фіксує азот, притягує вологу до кореневої системи і перешкоджає проникненню патогенів. Це органіка, яка заміняє селітру або КАСС на старті, що дуже важливо для сільгоспвиробників-органіків», – розповів Володимир Білий, віце-президент ГС «Органічна Україна».

Науково-виробниче підприємство працює з 2016 року, розташоване у Голій Пристані. Продукція «5 елементу» дозволена для продажу у 132 країнах світу як водорозчинний наностимулятор росту, який діє на клітинному рівні і підвищує врожайність та родючість ґрунтів.

https://www.facebook.com/AgroFarmersMedia/videos/vb.258609667918247/330521394560418/?type=2&theater

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН