Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці долучились до Всеукраїнської акції #здорова_молодь_гідна_нація

“Ми знову беремо фарбу до рук та замальовуємо ганебні написи на стінах, що рекламують наркотики. І ми це робитимемо й надалі, бо хочемо жити у здоровому та безпечному середовищі!”, – Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Тому разом з Міжнародною антинаркотичний асоціацією та небайдужими земляками долучились до Всеукраїнської акції #здорова_молодь_гідна_нація.

Сьогодні поширення наркотиків – один з найгостріших викликів для сучасної молоді. Брудні написи на парканах та будівлях спокушають молодь шукати небезпеку, гострих відчуттів, а, по суті – занепастити своє життя та змусити страждати близьких і рідних. Такі написи часто зацікавлюють дітей заходити на ці сайти, з чого починається переписка та сумнівні знайомства. І це страшно! Як непросто вилікувати наркозалежну людину добре знають в МАА. Дмитро Костяков, голова Херсонського обласного осередку Асоціації зазначив: “Ми боремося за їх здорове майбутнє. Бачимо розпач, сльози, біль, страх, але боремось! Це дуже складно. Ми оргагізовуємо виїзди у табори, де проходить реабілітація і навчання юнаків та дівчат, що одужують. Вдячні Юрію Рожкову за підтримку і у цьому процесі, і у пропаганді здорового способу життя! Зокрема, в День боротьби з наркообігом, він забезпечив фарбою небайдужих херсонців. І ми всі разом замальовували рекламу наркосайтів.
За безцінний вклад у формування здорового суспільства України урочисто нагороджуємо Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе” почесною грамотою. Щиро вдячні за співпрацю у такому важливому і надактуальному напрямку розвитку здорової нації!”

#Добро_переможе
#Незалежній_Україні_незалежну_молодь

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН