Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Звичайний провулок на Херсонщині став місцем паломництва туристів

Творче мислення і любов до рідного села – цього достатньо, аби навіть звичайнісінький “прохідний” квартал перетворити на Мекку для туристів. Що й довели у селі Щасливцево на популярному курорті Арабатська стрілка у Херсонській області. Тут звернули увагу на вузесенький провулок, затиснутий з обох боків високими огорожами. Нічого цікавого ані для місцевих жителів, ані для гостей тут начебто не було.

Але сільрада була іншої думки, запросивши до Щасливцевого відомого генічеського художника Володимира Шпака. А той “помахом чарівного пензля” прикрасив огорожі у провулку одним великим муралом, розписавши його вітрильними кораблями, веселими дельфінами, яскравими рибами та зображеннями інших цікавих мешканців морів та океанів. І тепер дітлахи самі кличуть батьків прогулятися до “нудного” колись провулку — це для них тепер, наче в океанаріумі побувати (якого на Арабатці поки що немає).

Тож приморське село за мінімальних зусиль та креативності місцевих жителів стало ще привабливішим для родин відпочивальників.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ

Голос України

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН