Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через зливи у Великій Лепетисі зруйновано дороги

Страшенна злива у Великій Лепетисі призвела до затоплень, руйнування доріг. Потужними дощовими потоками змило велику частину дорожнього покриття, замулило та розмило багато вулиць, провулків селища, повиривало чималі шматки асфальтового покриття, на дорогах з’явилися тріщини та щілини. Люди скаржаться, що подекуди через рівчаки, вимиті ями та багнюку не можливо не пройти не проїхати. Крім того, дощем затопило багато домогосподарств, будинків, підвалів, присадибних ділянок.
Вчора, ледве скінчився дощ, розпочалися роботи по ліквідації наслідків негоди. До пізнього вечора грейдером прогорталися вулиці, працівники селищної ради з благоустрою потроху розчищали дороги від грязюки з камінням намулених водою. Селищний голова Микола Сінькевич, голова Великолепетиської районної державної адміністрації Анатолій Віремейчик, заступник селищного голови Олег Кислий особисто виїжджали та оглядали залите дощами селище.
Станом на 5 червня погода стабілізувалась, з метою визначення потреб для забезпечення ліквідації наслідків негоди створена робоча комісія, яка з’ясує масштаб, наслідки та потреби у забезпеченні проведення аварійно-відновлювальних робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.
Мешканці селища бідкаються, що великого лиха наробив дощ і говорять, що такого розмиву у селищі не було дуже давно.

Великолепетиська сільська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН