Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Запоріжці пропонують створити на Хортиці великий Екопарк

На сайті електронних петицій з’явилася чергова пропозиція зі створення на території Хортиці великого Екопарку, який буде включати в себе ряд розважальних закладів, кафе, ресторанів й т. і.

Олександр Анічкін, автор петиції, припускає, що місту потрібна резонансна подія, яка б звернула увагу туристів. Однім з таких кроків могло б стати облаштування на території перлини Запоріжжя – Хортиці, великого Екопарку (окрім заповідної зони).

Проект міститиме: зоопарк з просторими вольєрами, парк атракціонів, систему штучних водоймів та фонтанів, кінний театр, іподром, літній театр, дельфінарій, океанаріум, аквапарк, канатну дорогу, яка буде з’єднувати острів з лівим берегом, правим берегом та Хортицьким мікрорайоном, багаторівневі паркінги (на Правому, Лівому та Хортицькому мікрорайонах), скейтпарк, велотрек, треки для: півмарафонів, марафонів та Ironman, кафе, ресторани, готелі, пляжі, стоянки для яхт. Територію озеленити, насадити алею сакур, лип, хвойні рослини.

На думку автора це допоможе нам стати туристичним центром. Він навіть запропонував звернутися до бізнесменів за допомогою аби реалізувати такі амбітні плани.

До кінця голосування залишилось 42 дні.

Forpost

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН