Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському районі провели спортивно-розважальне свято для малечі

21 загін на чолі із вожатими, вигукуючи девізи та співаючи пісні, впевнено рухається маршрутом розважально-пізнавальної подорожі, де кожна зупинка має своє тематичне спрямування. 

Так, кожен загін має пройти 12 станцій, серед яких – спортивна, хореографічні, музикальна, туристична, станція повітряних кульок, аквагриму, виготовлення паперових іграшок, малювання крейдою, виразного читання та станції інформатики, математики і англійської мови.

У ході проведення заходу кожна дитина може проявити свої вміння, здібності і таланти та отримати масу позитивних емоцій. 

Веселого та святкового настрою додають різноманітні атракціони. Діти, які прийшли з батьками, залюбки стрибають на батутах, катаються на дитячих автомобілях, куштують солодку вату та грають у кульковий дартс. 

Бериславська районна державна адміністрація дякує за підготовку та проведення свята працівникам відділів культури, освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації, викладацькому та студентському колективам Бериславського педагогічного коледжу імені В. Ф. Беньковського Херсонського державного університету. 

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН