Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До херсонського дитячого садка завезли півсотні стільців

Все більше навчально-виховних закладів міста та передмістя отримують допомогу від Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе” та Міжнародних фондів Європи!

Так, до херсонського ясел-садка № 18 Юрій Рожков особисто завіз півсотні стільців для дошкільнят.

Олена Щур, директор садочка розповіла: “Нам ці меблі були дійсно необхідні. Ними ми замінили старі стільчики в музичній та спортивній залах, а також у кабінеті гурткової роботи. Хочеться відмітити, що це не звичайні дитячі стільці з пластику чи пластмаси, які можна зараз купити або замовити на сайтах. – Це добротні міцні стільці з дерева і металу, що, вже зараз зрозуміло, служитимуть довго. Ми вдячні за такий подарунок Юрію Рожкову та Фундації “Голландія-Україна” і сподіваємось, що така серйозна допомога нашому закладу продовжуватиметься!

Підтвердив сподівання і лідер Громадської платформи “Добро переможе” Юрій Рожков, підкресливши: “Звичайно, ми будемо підтримувати і допомагати й надалі. Робитимемо все від нас залежне, щоб дітки виховувались і розвивались в належних умовах! Українські діти мають бути забезпечені приладдям не гіршим, ніж у Європі. Цим ми зараз, зокрема, і займаємось! Дякую друзям та партнерам з-за кордону за активну співпрацю на благо нашої громади!”
#Добро_переможе
#Наші_діти_шаше_майбутнє

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН