Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сучасні європейські меблі привезли до херсонської школи

Сучасні європейські меблі – як заохочення до навчання: у Херсонській ЗОШ № 2 завезені Юрієм Рожковим, у співпраці з Фундацією “Голландія-Україна”, меблі розмістили у 5-му класі.

“Цей клас – особливий, – зазначає директор школи Віталій Хоменко, – ми його називаємо “класом друзів-прикордонників” і встановили саме сюди ці добротні зручні стільці, відзначивши таким чином успіхи дітей! Учні із задоволенням допомогали розвантажити 30 стільців з машини Громадської платформи “Добро переможе”, на якій завітав до нас помічник і друг нашої школи Юрій Рожков. А вже наступний навчальний день діти провели в оновленій аудиторії. Торік ми вчинили аналогічно: пересувну дошку, яку нам привіз у подарунок Юрій Рожков, встановили у найрейтинговішому 6-му класі. Зараз це вже 7-й клас”.

“Стимулювання учнів може бути різним, – міркує лідер Громадської платформи “Добро переможе” Юрій Рожков, – це можуть бути особисті чи колективні подарунки, грамоти, солодощі або меблі. Головне, щоб діти розуміли, що успіх – це добре, і це обов’язково приносить результати! А вчителів цієї школи я простимулював квитками на симфонічний оркестр, щоб вони могли відпочити і насолодитися високою музикою!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН