Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для херсонських школярів провели профорієнтаційну екскурсію

“Ми побували в Європі!”, – розповідають учні ЗОШ №40 після профорієнтаційної екскурсії підприємством Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе”.

Своїми враженнями поділилась і завуч з навчально-виховної роботи Наталія Гавановська:

Ми отримали незабутні емоції від заходу, а також багато корисних підказок по розумному господарюванню. У всіх приміщеннях чисто, сухо і тепло. Економічні лампи облаштовані датчиками руху. І це дає можливість заощаджувати. А двигуни на виробничому обладнанні постачають тепло у зали. Тут же виготовляється хімічна продукція і тара для неї. Дітям найбільше сподобалось як видуваються пляшки. Виготовлене на підприємстві мило Юрій Рожков – власник заводу – вручив дітям. Він така добра, розумна і проста людина! Стільки всього цікавого розказав нам під час екскурсії! Ми вражені. А ще дітей пригостили солодощами. Такого ніде більше не було. Дякуємо!

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” прокоментував: “Приємно, що чергова екскурсія для наших школярів вдалася. Думаю, після неї діти інакше сприйматимуть багато речей: будуть десь заощадливішими, уважнішими, бережливішими, цінуватимуть працю інших. Думаю, кожен виніс з екскурсії свій урок. Можливо, хтось визначився з майбутньою професією. У будь-якому разі, день був корисним. Чекаю у гості ще!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН