Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Меблі для херсонських погорільців

Днями, у співпраці з Міжнародними фондами, лідер Громадської платформи “Добро переможе” Юрій Рожков завіз погорільцям з Таврійського мікрорайону Херсона меблі: стіл, стільці, тумби і диван.

“Доброта, співчуття, взаємопідтримка – це те, що робить нас, людей справжніми!, – переконаний Юрій Рожков, – тому, попри завантаженість у багатьох проектах, завжди намагаюсь знайти час та можливість допомогти землякам, котрі раптово опинились у складних життєвих обставинах. Бо розумію: кожен має свої плани на життя, та іноді доля випробовує складними ситуаціями. І може це зробити з кожним з нас… Дуже важливо не відмежуватися, а усім разом підтримати.”

Тому, днями, у співпраці з Міжнародними фондами, Юрій Рожков знову завіз погорільцям з Таврійського мікрорайону меблі: стіл, стільці, тумби і диван. Лілія, господиня квартири, де минулого літа сталась пожежа, розповіла: “Таке страшне лихо трапилося з нами! – вогонь знищив майже все наше майно. Вціліли лише деякі меблі, але вони вже зіпсовані. Стіл, наприклад, підгорів, а потім, під час гасіння, ще й розбух. З нього постійно сиплеться тирса, та й сам він розвалюється.

А тепер, завдяки Юрію Рожкову, маємо гарний сучасний стіл. Дуже вдячні саме йому, адже, куди ми за цей час тільки не звертались з проханням допомогти! До депутатів, бізнесменів, а відгукнувся лише він. Вдруге. Знаю, що нас, погорільців у Юрія Рожкова цілий список і про потреби кожної родини він пам’ятає. Хоч робочі будні, хоч свята, а він все одно знаходить для нас час і особистого привозить та відвантажує допомогу. Величезне дякуємо, що не залишає нас сам-на-сам з лихом!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН