Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гості з французського міста-побратима Сент-Етьєн-дю-Рувре відвідали Нову Каховку

Напередодні Великодніх свят до Нової Каховки завітала туристична група з Франції, до складу якої входила президент асоціації «Дружба» із міста-побратима Сент-Етьєн-дю-Рувре Жанін Лебре, яка в останнє відвідувала наше місто восени 2017 року у складі делегації з нагоди святкування 65-річчя Нової Каховки.

В Новій Каховці гості оглянули Палац культури, де їх тепло привітала начальник відділу культури та туризму Наталія Зарудна, пише Online Нова Каховка.

В будинку міськвиконкому гостей привітали депутати міської ради, які у 2017 році побували з візитом у місті-побратимі. Тепер прийшов час зустрічати гостей з Франції у нас вдома, в Новій Каховці.

Членів делегації прийняв міський голова Володимир Коваленко. Він розповів гостям про досягнення міста, життя його мешканців та перспективи розвитку побратимських зв’язків з містом Сент-Етьєн-дю-Рувре.

Міський голова вручив подарунки Жанін Лебре, а всім членам за доброю українською традицією були вручені святкові паски.

Після прийому в мерії гості відвідали ПрАТ «Дім марочних кон’яків «Таврія».

На завершення програми перебування в місті, делегація зустрілась з вихованцями дитячої школи мистецтв Нової Каховки.

Для друзів з Франції директор Галина Ходос провела екскурсію по школі. Гості завітали до різноманітних куточків мистецтва: художні майстерні, музичні, театральні та хореографічні класи. Викладачі та учні школи підготували концерт, яким привітали почесних гостей.

У концерті лунали пісні, грали на музичних інструментах, танцювали.
Гості залишилися під великим враженням від дитячої майстерності, висловили щиру вдячність за теплий прийом, гостинність і захоплюючу культурну програму, надану їм під час візиту, дякували дітям та адміністрації школи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН