Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майбутні юристи зустрілися з фіскалами Херсонщини

23 квітня на запрошення Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ МВС України провідні спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі завітали до майбутніх юристів та правоохоронців органів внутрішніх справ навчального закладу.

Під час змістовної розмови лектори детально розповіли студентам про процеси реформування фіскальної служби, ознайомили із перспективами працевлаштування та кваліфікаційними вимогами для перебування на посадах державних службовців установи. Особливу зацікавленість молоді викликала інформація про основні завдання працівників податкової міліції та напрямки їх взаємодії з іншими правоохоронними органами та державними установами.

Також фіскали розповіли про завершальний етап проведення кампанії декларування доходів громадян, який триває до 02 травня 2019 року. Майбутні платники дізналися про права та обов’язки кожного громадянина під час сплати податків та зборів, які гарантують майбутнє гідне пенсійне забезпечення та інші соціальні гарантії, та почули багато необхідної інформації для започаткування власної підприємницької діяльності.

Молодь мала можливість поставити безліч цікавих запитань, на які отримали вичерпні відповіді від учасників зустрічі.

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН