Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулась акція «Бути здоровим – означає бути вільним»

Хмурий ранок…. Веселі обличчя!!! Заключний акорд всеукраїнського тижня громадського здоров’я в Херсоні!
В рамках першого Всеукраїнського тижня громадського здоров’я, що тривав з 6 по 13 квітня, відбулася яскрава вулична акція «Бути здоровим – означає бути вільним», що включала пробіг вулицями міста від площі Героїв до парку Слави, показові виступи спортивних організацій, флешмоб, презентацію тематичної літератури центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки та виробів магазину «Лавка здорового харчування» тощо.


Участь в заході взяв головний лікар Херсонського обласного центру громадського здоров’я Юрій Ромаскевич. Звертаючись до дітей, що взяли участь у фестивалі, він зазначив: «Ваш шлях до здоров’я починається з ваших родин і він повинен бути завжди. А рух, здорове харчування і відсутність шкідливих звичок – це те, що формує ваше здоров’я. Будьте здорові і щасливі! Славте Україну!»


Також вітала зібрання головний лікар Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є. Є. Карабелеша Алла Малицька.
Особлива подяка за організацію цієї події клініці, дружній до молоді Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є. Є. Карабелеша, студентам та викладачам Херсонської державної морської академії, Херсонського політехнічного коледжу, НВК №15, Херсонської спеціалізованої школи №27 та багатьом іншим учасникам! Весело і активно ми всі разом провели час на свіжому весняному повітрі. Учасники фестивалю зарядилися енергією і здоров’ям, а головне – запам’ятали слова спікерів про те, що рухова активність є одним із способів підтримки здоров’я і профілактики безлічі хвороб.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН