Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скільких навчальних закладів Херсона отримають нову техніку?

Сьогодні майже кожен навчальний клас, особливо у початковій школі, облаштований комп’ютерною технікою. Дана модернізація була проведена у рамках програми Нова українська школа (НУШ).

Окрім цього, поступово облаштовують і профільні класи для всіх учнів. Так за поточний навчальний рік у Херсонщині облаштували один клас біології, декілька класів української мови та літератури, а також фізики та математики.

На думку фахівців в області освіти та науки, учням буде цікавіше вивчати предмети, адже вчителі матимуть змогу не лише пояснювати теорію, а й відразу застосовувати на практиці.

Управління освіти Херсонської міської ради продовжує модернізовувати навчальні заклади. За даними порталу публічних закупівель «E-tender», державна установа оголосила тендер на значну суму – 2 мільйони 633 тисячі 412 гривень.

За ці кошти планують придбати вісім штук комп’ютерної техніки, а саме: мультимедійні дошки, проектори, інтерактивні дошки-панелі, короткофокусні проектори та інше. Нове обладнання отримають учні спеціальних класів, зокрема: ЗЗСО №4, 26, 34, 47, 55, а також Херсонський загальноосвітній навчально-виховний комплекс №11 і №48.

Планується, що обраний переможець, доставить обладнання у навчальні заклади до 15 серпня включно. І вже з першого вересня майбутнього навчального року учні будуть пізнавати світ з новою технікою.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН