Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський гуманітарний інститут святкуватиме своє 20-річчя

Цього року виповнюється 20 років від заснування у Новій Каховці гуманітарного інституту Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна». Зараз у виші навчаються 2 тисячі студентів південних областей України, переселенці з Криму та Донбасу. Випускники працюють в різних галузях економіки та бюджетній сфері.

Інститут здійснює підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр» за спеціальностями: облік та оподаткування; фінанси, банківська справа та страхування; право; психологія; комп’ютерна інженерія та інженерія програмного забезпечення. Ці спеціальності є найбільш затребуваними на сучасному ринку.

«Сучасні студенти є чітко зорієнтованими та вмотивованими. Своїм молодим колективом рухаємось вперед, активно впроваджуємо креативні підходи, новаторство, включаємо нові ідеї до традиційного освітнього процесу. Матеріально-технічні умови, які створені в інституті, дозволяють нам втілювати найновіші педагогічні та методичні розробки», – розповіла декан факультету управління та адміністрування, соціально-правових та інформаційних технологій Марія Пшенична.

Студенти отримують не лише теоретичні знання під час навчання у виші. Гуманітарний інститут уклав довгострокові угоди з 350 підприємствами та установами Херсонщини. Під час навчання студенти проходять практику у банківських організаціях, відділеннях Пенсійного фонду, відділах соціального захисту, прокуратури, поліції, на переробних підприємствах та у приватних структурах.

У результаті такої роботи сформований банк замовлень на випускників Новокаховського гуманітарного інституту. Працедавці знають рівень підготовки студентів та чекають на них.

17 травня вища школа святкуватиме своє 20-річчя. Колектив запрошує всіх охочих до Нової Каховки, щоб познайомитись з закладом і разом відзначити ювілей.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН