Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці відкрили першу на Херсонщині дитячу баскетбольну лігу

Минулими вихідними в Новій Каховці відбулась непересічна подія: вперше на Херсонщині була створена дитяча баскетбольна ліга (НКБЛ) та пройшло перше коло змагань серед юнаків та дівчат.

Про це повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

Загальне керівництво організацією та проведенням змагань здійснює відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради (керівник Наталія Таран) та Громадська організація «Дитячий Юнацький Спортивний Клуб з баскетболу Імпульс» (голова Віталій Перетятько,  тренери Володимир Філатов та  Михайло Іванов).

Урочисте відкриття змагань пройшло в спортивному комплексі “Гарт”. На свято до юних спортсменів завітали міські голови Нової Каховки та Таврійська Володимир Коваленко і Микола Різак, перший заступник міського голови Леонід Чурсинов, член міськвиконкому, директор ЗОШ №3 Ірина Дубас, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Наталія Таран.

Міський голова Володимир Коваленко привітав усіх присутніх зі святом баскетболу і, в першу чергу, юних спортсменів, які знайшли своє покликання саме в цьому виді, та їхніх батьків. Він також виказав велику вдячність організаторам ліги та побажав спортсменам здобуття високих вершин в баскетбольному світі. А ще дві команди ліги отримали спортивну форму з рук міського голови.

Депутат міської ради, керівник Громадської організації «Дитячий Юнацький Спортивний Клуб з баскетболу Імпульс» Віталій Перетятько щиро привітав дітей з організацією єдиної, поки що, в області дитячої баскетбольної ліги та подякував усім, хто долучився до її створення.  Окремо були виділені колеги по клубу: Андрій Федоренко – за креативну підтримку (Fedorenko Compani), за рівень, якого немає ні у кого; Антон Педченко та Михайло Іванов – за судійство; Філатов Володимир – за сумлінну тренерську та організаційну кропітку роботу; тренер Маслівськоі ЗОШ Олександр Яцюк; Оксана Тумар – за професійні фото; Олексій Затескін – за допомогу з відео. Також подяка батькам, які знайшли час, аби вболівати за наших спортсменів та яскравій команді вболівальників з с. Маслівка, постійним глядачам, які приїхали підтримати своїх кумирів, командам з Херсону, які вперше відвідали НКБЛ.

Після таких гарних і теплих слів відбулися змагання першого кола. Ось їх результати:

Свято баскетболу дійсно відбулося. Чекаємо наступних змагань!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН