Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславському медколеджі 20 квітня відбудеться День відкритих дверей

 У Бериславському навчальному закладі, який готує молодших медичних працівників, День відкритих дверей відбудеться 20 квітня, – повідомляє “Український південь“.
  Це вже вдруге навчальний заклад цього року  проводить цей захід, перший відбувся 23 брезня, зібравши тих, хто прагне здобути медичну освіту і тих, хто успішно навчається тут. 
ВАжливо, що старшокласники разом з батьками змогли побувати у навчальних кабінетах, практичному центрі на базі центральної районної лікарні, гуртожитку і переконатись, що коледж дає ґрунтовні знання зі спеціальностей та має достойну матеріально-технічну базу. Медичний коледж з 57-річною історією готує фахівців за спеціальностями: фармація, лікувальна та сестринська справа.
«Головне завдання і пріоритет нашого навчального закладу – надання якісної, конкурентоспроможної освіти студентам. Для того, аби навчання у медколеджі стало для дітей трампліном у житті, ми створили додаткові спеціалізації. Студенти можуть паралельно зі своїм фахом отримати знання і навички у косметології, масажі, стати військовим фельдшером. Є й інші курси для здобуття додаткової спеціальності. Тому наші випускники стовідсотково працевлаштовані», – сказав заступник директора з навчальної роботи Бериславського медичного коледжу Роман Запорожець.
Теоретичні знання студенти-медики закріплюють у практичному центрі, який створений на базі районної лікарні.
«Центр добре обладнаний, є муляжі для відпрацювання практичних умінь і навичок. Діти мають навчатись з прицілом на те, чому вони сюди прийшли. Адже головне – не процес навчання, а результат: з чим вони вийдуть з коледжу і де працюватимуть», – впевнений сімейний лікар, викладач Бериславського медичного коледжу Артем Фартушний.
При коледжі створений ліцей з поглибленим вивченням біології та хімії. Зараз в ньому навчаються 55 учнів. Наступного року набиратимуть 30 учнів до 8-го класу і планують збільшити контингент ліцеїстів до 80 осіб. Старшокласники навчаються в аудиторіях коледжу, а тим, хто приїхав з інших населених пунктів, надається гуртожиток.
Бериславський медичний коледж запрошує випускників 9-х та 11-х класів на навчання.

 Як проходив День відкритих дверей 23 березня 2019 року – дивіться у відео телестудії “Український південь”

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН