Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв прокоментував своє рішення написати заяву про звільнення

Коментар Андрій Гордєєв написав на своїй Фейсбук сторінці:

– Дорогі земляки, друзі і недруги))))

Три роки я мав честь очолювати Херсонську обласну державну адміністрацію і працювати на розвиток рідної області.

За цей час ми з командою зробили багато. Це ми створили найпершу і найпотужнішу територіальну оборону на кордоні з окупованим Кримом. Це ми розмістили на теренах області додаткову військову бригаду та багато чого іншого!))))
Це ми збудували (реконструювали) телерадіовежі з мовленням на окупований Крим! Це ми збудували новий порт разом із компанією Нібулон і провели реконструкцію аеропорту «Херсон». Це ми відновили будівництво мостопереходу у Херсоні та провели реконструкцію сотень інфраструктурних об‘єктів на Херсонщині, серед яких десяти амбулаторій і шкіл. Це ми відновили після агресії Росії інвестиційний клімат Херсонщини і залучили більше 11 млрд грн інвестицій, а на цей рік більше 16 млрд грн! Це ми розкрили і далі розкриваємо туристичний потенціал Херсонщини! І тд!

Три роки минули. Вчора я звернувся до Президента України Петра Порошенка з ініціативою про моє звільнення з посади.

Чому я це зробив?

Тому що я не хочу, щоб наслідки інформкілерства проти мене, вплинули на спокій нашої держави, а разом з тим і на спокій Херсонщини. Я не хочу щоб в такий складний час виборів сфабрикований проти мене негатив хоч якимсь чином негативно відобразився на другому турі виборів Президента України та Верховного головнокомандувача!
Занадто велика ціна зараз перед всіма нами – це наш європейський вектор розвитку!!!
Ми не маємо права перед своїми дітьми схибити в цьому!

Є інтереси Держави, які для мене важливіші за будь-які посади! Я сам розвію будь-які сумніви та весь бруд щодо мене, який безпідставно поширюють в інформаційному просторі.

В мене немає ні підстав, ні бажання ховатися за посадою ані від людей, ані від слідства. Я готовий захищати і буду захищати своє чесне ім‘я.

Що робитиму далі?
Я продовжу своє покликання у служінні державі з любов‘ю до людей, до України та вірою у Бога!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН