Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Команда “Майстер-С Zollex” стала чемпіоном відкритого турніру з міні-футболу

Команда “Майстер-С Zollex”, яку вже багато років підтримує Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”, стала чемпіоном П’ятого відкритого турніру з міні-футболу серед юнацьких команд 2008-2009 р. н.!

Грали у Херсоні. За звання кращої боролись збірні команди з Миколаєва, Скадовська, Херсона і с. Іванівки Херсонської області.

Тренер команди-переможниці Володимир Маляренко розповів: “Цей турнір йде у залік, тож по ньому визначають кваліфікацію. І ми ще на одну сходинку піднялись вгору!” Торік команда “Майстер-С Zollex” стала срібним призером Кубку України “Золотий колосок” Асоціації при Федерації футболу України. Цього року, в липні юнаки спробують “взяти золото”. 

Спонсор Турніру, Юрій Рожков придбав інвентар для тренувань і професійну форму футболістам команди “Майстер-С Zollex”. Вболіваючи за свою підопічну команду, він висловив впевненість у їх перемозі: “Перемога обов’язково буде за нами! Я бачу як мої друзі ростуть, стають футболістами-професіоналами, намагаюсь їх частіше стимулювати, виховувати бойовий дух і волю до перемоги. Вони – сильні, сміливі, кращі! У нас ще багато спільних перемог попереду!”

#Добро_переможе
#Херсон_чемпіон
#Наші_діти_наше_майбутнє

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН