Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Іноземці знаходять кохання на Херсонщині

Про це на Фейсбуці повідомляє Костянтин Хутковський, очльник обласного управління юстиції:

– На Херсонщині зовсім не рідкість шлюби з іноземцями. Багато хто після весілля переїжджає за кордон. Проте є і такі історії, коли іноземці закохуються не лише в людину, а й в нашу країну.
Наприклад, Катерина з Каховки познайомилась з майбутнім чоловіком Крістом на заняттях з аргентинського танго. Він – громадянин США. Їй було 17, йому 23. Заради коханої хлопець почав вивчати українську, а вона – англійську. За словами Катерини, Кріст дуже любить їздити в гості до її батьків і працювати там на городі. А ще дуже любить український борщ і пельмені. Минулого літа пара зіграла весілля (на фото). Кріст на стільки закохався в Україну, що не збирається повертатись до США, а планує будувати майбутнє разом із коханою в нашій країні.

А в Подокалинівці Олешківського району живе молода родина. Хоч їм обом по 49 років, проте побрались вони у січні минулого року. Її звати Наталя, його – Саміу-Ібрагім. Він громадянин Мальдівських островів. Познайомилась пара в Інтернеті, довго спілкувалась. Після чого чоловік запросив Наталю зустрітись на Балі, там зробив і пропозицію руки і серця. Одружились вони в Олешках. У Наталі двоє дорослих дітей, які дуже тепло прийняли чоловіка до своєї родини. На Мальдівах улюбленою стравою Саміу був рис із рибою. Проте зараз він обожнює борщ, домашню ковбасу та гречку. На батьківщині чоловік був інструктором з дайвінгу. Проте зараз подружжя планує займатись сільським господарством. Бо чоловік на стільки в захваті від України, що вже зараз оформлює документи на проживання в нашій країні. І планує вивчати українську, бо наразі подружжя спілкується за допомогою програми-перекладача з Інтернету.
Кохайте один одного, а про документи подбає Мінюст!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН