Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За підтримки Вікторії Москаленко проект «Армія з народом» розпочав гастрольний тур по області

За підтримки голови Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко розпочалися гастролі по області військово-патріотичного концертного проекту «Армія з народом». Перші покази відбулися 24 березня у смт. Первомайське і смт. Білозірка Вітовського р-ну Миколаївщини.

Проект створено військовим оркестром 406-ї окремої артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого О.Алмазова та представниками різних закладів культури і освіти міста і області. Так, режисером виступила артистка Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру Марина Васильєва, солісти – відомі широкому загалу артисти, які не вперше беруть участь у патріотичних заходах: заслужений артист естрадного мистецтва України, керівник Миколаївської оперно-вокальної студії ім. Н.Западинської Іван Носик, солістка Миколаївської обласної філармонії Ірина Лозова, викладач кафедри музичного мистецтва Миколаївської філії КНУКіМ Антон Ладний, студент Миколаївського коледжу музичного мистецтва Анна Лебідь.

Захід має елементи театралізації, де у кожного артиста – своя роль. До музичної складової увійшли сучасні українські пісні про війну: «Служи, сину», «Браття українці», «Ніхто крім нас», «Синку мій», «Герої не вмирають», «Я прикрию», «Хочу жити без війни», «Армія з народом» та ін. Усі пісні виконуються виключно під супровід військового оркестру 406-ї окремої артилерійської бригади ім. генерал-хорунжого О.Алмазова.

Начальник оркестру – військовий диригент капітан-лейтенант Віталій Мацюк є ініціатором та автором проекту. Він зазначає: «П’ятий рік в Україні має місце збройний конфлікт, наші бійці захищають територіальну цілісність держави, її кордони. Наш проект наголошує на тому, що армія і народ єдині, що військові сьогодні виборюють щасливе майбутнє для кожного громадянина України. Ми щиро вдячні Вікторії Вікторівні Москаленко за допомогу у реалізації військово-патріотичного концерту «Армія з народом», за надану можливість показувати проект за межами міста Миколаєва».

Наступні покази концерту у рамках гастролей відбудуться уже 7 квітня.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН