Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройде виставка «Будіндустрія 2019. Енергозбереження»

У ККЗ Ювілейний з 2 по 4 квітня відбудеться 21 галузева будівельна виставка «Будіндустрія 2019. Енергозбереження». Традиційний організатор заходу – Херсонський Виставковий центр «Експо- Центр».

На виставці будуть представленні пропозиції у різних сегментах ринку: від будівельних матеріалів – до енергозберігаючих технологій. На стендах учасників будуть представлені матеріали та технології: вікна, двері, фасади, освітлення, будівельні та оздоблювальні матеріали, інженерні системи, тепло-, енерго-, водооснащення, котельне обладнання, енергозберігаючі технології, нові рішення для комунального господарства, благоустрою оселі та прилеглої території.

Традиційно презентуються не тільки продукція та послуги, але й вивчаються нові тенденції, зустрічаються ділові партнери, досягаються домовленості про подальшу співпрацю. Учасники виставки завжди очікують появи нових споживачів і покупців, міцних взаємовигідних контактів, відвідувачі – нової інформації про товари, що може оптимізувати робочий процес. Це головне завдання яке вирішує виставка

У рамках виставці відбудеться різноманітна ділова програма це конференції та семінари . Всі дні роботи – різноманітні майстер – класи компаній-учасників . На відкритому майданчику виставці буде проходити демонстрація товарів експонентів.

Довідки за телефонами:
(0552) 45 40 17
(095) 287 91 88

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН