Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонських підприємців попереджають про рекетирське угрупування

Про те, що у Херсоні почалися рекетирські дії з боку певних осіб, на Фейсбуці пише Інна Усачова, голова Херсонської Самооборони:

– На сьогодні в Херсоні поліція узаконює рекет за принципом 90-х, а також дозволяє тітушкам владним руськомірців вчиняти тиск щодо проукраїнських активістів. І це наша всіх спільна ПРОБЛЕМА.
Руськомірец, фактичний лідер сєпаратиського бандформування “Твердині Херсонщини” Руслан Захаров, котрий своїм особовим складом має справи в судах за розбій та нанесення зовсім не легких тілесних ушкоджень людям наразі створив ГО “Потон”.
Дана структура є в інших містах, і якнібито переслідує благі наміри. Але по Херсону це вимагання коштів з підприємців малого та середнього бізнесу, котрі й так в нинішніх умовах виживають. Бо закошмарять же, як “журналісти” з біцепсами. До відома, ГО не можуть видавати дозволи на зброю, або ГФ, або посвідчення журналіста. А “Таврія ньюс” Стремоусова повідомляла, що такого посвідчення Руслану Захарову не видавала. Тим не менш, тикаючи якесь посвідчення, відоме тільки поліції, наприклад, 23 березня, твердинепотонівці “закривали” наливайку. Ну, молодці. Загрузили алкоголь поліції в машину. І за певний час наливайка працюватиме далі. Будьте певні. Але який хайп!

Інша сторона діяльності – постійна, руськомірська. Спроби закошмарити тих, хто має чіткі проукраїнські погляди. гучно лунали якось подібні напади захаровців на церкву КП, що на Шуменському.
Описана нижче подія відбулась за два дні після того, як відомий в Херсоні волонтер Олег Баркаренко поховав батька ( на фото). З тітушнєю на камери Захаров спішив повідомити, що він все про Баркаренко знає і щось там своє вважає, а того не пікать. Про те не пікать останній попросив цього руськомірського тітухана.

Захаров викликав поліцію та вимагав скласти протокол, що його відмовляються обслуговувати в спортмагазині Олега. І піщав, що патрульні дибіли…
Охорона магазину та поліція не припинила напад, а всьо-то прийняла перехресні заяви. Вибачатись таке руськомірське бидло, як Захаров ні за що не буде. Може повторити напад під пісеньку #этонеон і#онзазакон

Ми звертаємось до усіх підприємців та громадян, котрі не Баркаренко і не можуть відстояти свої законні права. Руськомірського, чи будь-якого рекету не має бути!

Повідомляйте про набіги даних осіб за нашими номерами, або адміну в л/с та повідомляйте інформацію. Гарантуємо конфіденційність, але зможемо по закону притягнути РЕКЕТ до відповідальності. Будемо вдячні за повідомлення під час подій, оскільки стрімлять ці уроди такі справи переважно собі в телефони. Зможемо оперативно прибути на місце, прихопивши з собою парочку реальних журналістів:
095 377 05 47
097 600 85 88

Національна поліція України Поліція Херсонської області рекет – це бандитизм. Чи всьо всім можна вже по бєспрєдєлу? Ну, як нема закону, то так і буде. Чи таки ще є?

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН