Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський спортивний клуб “Імпульс +” відзначив свій перший рік показовим виступом

У Новій Каховці художня гімнастика не є профільною дисципліною ДЮСШ, але існує на якомусь аматорському рівні. А ось бажаючіх займатись цим дуже красивим, вишуканим, елегатним видом спорту досить багато.

Доказом цього став показовий виступ вихованок спортивного клубу художньої гімнастики “Імпульс +”, присвячений першому року заснування, на якому побував кореспондент Online Нова Каховка.

Юні спортсмени ретельно готувались до своїх виступів, адже головними глядачами були їхні батьки, дідусі та бабусі. Також самим довелось прикрасити спортивну залу Новокаховської ЗОШ №4 (директор Володимир Барсук), де зазвичай відбуваються постійні тренування вихованок клубу. Керує усим цим “гамірним господарством” майстер спорту з художньої гімнастики Світлана Кулініч. Саме її зусилями в Новій Каховці почав культивуватись цей прекрасний вид спорту.

Свої здібності вихованці демонстрували як в індивідуальних, так і групових номерах. Гучними оплесками присутні зустрічали кожен виступ. Гідну оцінку глядачів заслужили як спортсменки, так і їхній тренер. Батьки залишились задоволеними побаченим. Хоча всі розуміють, що рік – це дуже малий термін, але досягнення вже є.

Нагородою для спортсменок стали смачні торти, які батьки приготували для дівчаток. Адже тренер усілякі смаколики забороняє своїм вихованцям під час тренувань. А один раз в рік – дозволяється.

На цей спортивний захід був запрошений і міський голова Володимир Коваленко. Ось тільки відрядження до столиці завадило йому насолодитись виступом юних гімнасток. Але традиційну корзину цукерок Володимр Іванович передав спортсменкам через Благодійний фонд “Н.Каховка” (керівник Наталія Безп’ята).

Свято закінчилось. Зроблені фото на згадку… А завтра нові тренування, спортивні змагання і дуже тривалий та тернистий шлях до успіху. Удачі вам, юні грації

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН