Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Бериславі вирішили висадити молоді саджанці липи

В «чистий четвер», провести який Бериславська міська рада запланувала 21 березня, буде висаджено майже дві сотні дворічних саджанців липи. Зелень планується висадити на заміну дерев які були прибрані під час проведення санітарного очищення та вирізання пошкоджених чи аварійних дерев. Частину дерев буде безоплатно передано до міських ОСББ для озеленення прибудинкових території. З таким розрахунком, що ці дерева матимуть достатній догляд і полив аби вкоренитись.

Працівники «Бериславського водоканалу» в цей день проведуть озеленення території біля водозабірних споруд та насосних станцій.

Частина дерев буде передана до КП «Бериславська ЖЕК-1», вони будуть використані на поновлення зелених насаджень в центральному парку міста.

Враховуючи зростаючу популярність місць загального користування, практичну та естетичну складові, міська рада і надалі планує проводити відновлення озеленення міста багаторічними насадженнями.

Виконавчий комітет міської ради прийняв рішення «Про організацію та проведення двомісячника по благоустрою та санітарній очистці території міста». Сподіваємось, що керівники підприємств, установ та організацій міста активно долучаться до ініціативи міської ради та наведуть порядок на закріплених за ними територіях.

Таврийские вести

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН