Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як міський голова Нової Каховки разом з депутатами вітали жінок Піщаного зі святом весни

За традицією після святкувань Міжнародного жіночого дня в Новій Каховці, міський голова Володимир Коваленко відвідує навколишні села, які об’єднані в єдину громаду.

Найбільше повезло жінкам села Піщане. Саме 8-го березня до них на свято завітав міський очільник та депутати міської ради Сергій Хоменко і Олександр Афанасьєв. А підтримували знаних гостей, як завжди, Благодійний фонд “Н. Каховка”. Дякуючі такій підримці, вся сільська малеча отримала дарунки з цукерками, пише Online Нова Каховка.

На цю зустріч очікували місцеві аматори на чолі з завідувачем сільського клубу Оленою Луговською, які для гостей та односельців підготували різноманітні художні номери.

Родзинкою свята став конкурс, який запропонували провести організатори під час концертної програми. Експромтом вибрали дві команди чоловіків, які повинні були приготувати та причастити присутніх салатом “Олів’є” та вінегретом. До однієї команди увійшли гості з депутатського корпусу на чолі з міським головою, які готували французський салат, а до іншої – староста Анатолій Білий з двома мешканцями с. Піщане, які готували український вінегрет.

Під гучні оплески обидві команди вдало виконали свої завдання, а присутні жінки оцінили кулінарні здібності чоловіків. Усім було дуже цікаво та весело. Перемогла ж, звичайно, дружба.

Учасники перегонів та вболівальники отримали позитивні емоції та продовжили разом перегляд концерту.

В свою чергу гучні оплески отримали сільські аматори, а глядачі – насолоду та святковий настрій.

Після концерту місцеві мешканці мали змогу в невимушеній обстановці поспілкуватися з депутатами міської ради і міським головою та висловити слова подяки за їхній візит.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН