Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки виповнилось 95 років

З нагоди ювілею, Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” відвідав колектив та читачів книгозбірні з теплими словами і подарунками.

У своєму виступі він подякував фахівцям за працю, направлену на розвиток підростаючого покоління, а також за збереження національних вікових традицій:

“95 років – це майже століття!, – зазначив Юрій Рожков, – бібліотека змогла пронести крізь ці роки найкращі традиції та культурну спадщину, до яких сьогодні можемо доторкнутися і ми, і наші батьки та діти! Але, попри такий поважний вік, обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки дуже сучасна: у неї є свій активний веб-сайт, працівники долучаються до написання грантів, щоб створювати гарні умови для своїх відвідувачів.”

А їх у бібліотеці – від 18 до 20 тисяч щороку! – поточнила Анна Бардашевська, директор бібліотеки.

“І ми дуже вдячні за щирі слова привітання з ювілеєм та наступаючим Міжнародним жіночим днем від наших друзів. Також дякуємо за подарунки! Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” ніколи не приходить з пустими руками, постійно обдаровує переможців різноманітних конкурсів, які ми проводимо! Він знає, що наші діти – творчі і талановиті, тому сьогодні, спільно з Благодійним фондом «Мангуст» та Фундацією «Голландія-Україна», вручив бібліотеці набори для малювання: фарби зі спеціальними пристроями, щоб діти могли виражати свій художній та естетичний смак на папері. Дуже вдячні за привітання і увагу!”

#Добро переможе
#Бібліотеки_друзі_платформи
#Наші_діти_наше_майбутнє

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН