Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дружин і матерів воїнів-інтернаціоналістів привітали із 8 березня

Напередодні міжнародного жіночого дня 8 Березня Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” завітав до Херсонської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, якою опікується вже 25 років.

Вітаючи дружин і матерів воїнів-інтернаціоналістів, які брали участь у тодішніх бойових діях, Юрій Рожков побажав миру, щастя, здоров’я і добробуту у родинах:

“8 Березня – свято наших чарівних жінок і ми із величезним задоволенням поздоровляємо їх! А цих жінок особливо хочеться порадувати, адже багато хто з них втратив у війні годувальника родини або сина… тож маємо обов’язково приділяти їм увагу, підтримувати і допомагати у всьому і не лише у свята, а й повсякчас!” 

На свято Юрій Рожков завітав із солодкими подарунками для представниць прекрасної статі. Посиділи, поспілкувались як давні друзі, поділилися проблемами і міркуваннями. 

Валерій Міщенко, керівник Херсонської УСВА зазначив: “Такі традиційні зустрічі окрилюють! Нашим родинам загиблих в Афганістані бійців дуже потрібна підтримка: як моральна, так і матеріальна. І ми вдячні Юрію Рожкову, лідеру Громадської платформи “Добро переможе” за неї! Тож вирішили почесно його нагородити і вручити Медаль “За громадянську мужність”. Це не просто вдячність! – Це офіційне визнання! Адже у такий складний період для родин воїнів-інтернаціоналістів він нас завжди підтримує. Як бойовий товариш, завжди підставить дружнє плече! Вдячні йому за це.
#Добро_переможе
#Зустріч_друзів
#За_громадянську_мужність

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН