Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чоловіки Нової Каховки вітали жінок з 8 Березня

6 березня в Палаці культури Нової Каховки чоловіки міста вітали жінок з Міжнародним жіночим днем. Щоб там не говорили, але це свято вже давно стало невід’ємною складовою нашого суспільного життя. Хтось вбачає в ньому «пережиток минулого», а хтось вважає його днем поклоніння перед жінкою, матінкою, яка дає життя всьому на цьому світі, пише Online Нова Каховка.

Ініціатором святкового заходу виступив міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко. Якщо у минулі роки родзинкою святкування зазвичай був виступ знаного в Україні артиста, то цьогоріч організатори вирішили порадувати новокаховчанок майстерністю власних аматорів співу.

Перед початком концерту запрошених на свято міським головою жінок чекали виступи вихованців дитячої школи мистецтв та  святковий фуршет, спонсорами якого виступили Благодійні фонди Ігоря Колихаєва та «Н. Каховка», а також ДМК «Таврія».

Від Благодійного фонду Ігоря Колихаєва гості свята отримали в подарунок цукерки «Рафаело».

В концерті, на який після фуршету запросили присутніх, і який вів директор Палацу культури, заслужений діяч культури України Анатолій Лазарєв, взяв участь у якості «запрошеного зіркового гостя» міський голова Володимир Коваленко. Разом з ним в концерті брали участь хореографічний колектив «Таврія» (керівник Надія Рєзнікова) та народний гурт естрадної пісні «Перлина Таврії» (керівник заслужений діяч культури України Володимир Власенко).

Свій виступ перед слухачами Володимир Коваленко почав з виконання «Пісні про рушник» на слова Андрія Малишко та музику Платона Майбороди. Цей твір у виконанні Володимира Коваленка викликав сльози на очах у багатьох присутніх в залі жінок. Не менш емоційно лунала пісня, виконана міським головою,«Росте черешня в мами на городі» на слова Миколи Луківа та музику Анатолія Горчинського…

Привітав зі святом новокаховчанок і депутат Херсонської обласної ради, відомий меценат і засновник Благодійного фонду Ігорь Колихаєв.

Всього в цей вечір «співучій мер» Нової Каховки Володимир Коваленко виконав для жінок дев’ять пісень.

Чоловіки, з числа депутатів міської ради, заступників міського голови, керівників комунальних підприємств та працівників міськвиконкому вручили всім присутнім у залі жінкам тюльпани.

Додав мажорного настрою гостям свята виступ народного гурту естрадної пісні «Перлина Таврії» та хореографічного колективу «Таврія».

Розходилися жінки після концерту у доброму настрої. І хочеться вірити, що свято, яке їм цього вечора влаштували організатори, запам’ятається надовго.

Фото Денис Цемашко

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН