Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новій Каховці – європейські можливості

Вчора, 5 березня, в Українському Домі (м.Київ) відбулась офіційна церемонія підписання Меморандумів про співпрацю між громадами, які стали переможцями Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг, та Програмою «U-LEAD з Європою».

Про це редакціїї Online Нова Каховка повідомили у відділ управління проектами Новокаховської міської ради.

Учасниками заходу стали представники 210 громад-партнерів Програми U-LEAD з усієї України (перший та другий відбіркові раунди), Уряду України та міжнародних партнерів. Місто Нова Каховка, як переможця конкурсного відбору, на цьому заході представляв секретар Новокаховської міської ради Олександр Лук’яненко.

Під час події, крім церемонії підписання Меморандумів, відбулися презентації планів роботи громад, дискусії та обговорення проблематики створення належного ЦНАП за участі представників Уряду, лідерів громад та експертів з адмінпослуг, обмін досвідом між громадами-учасницями програми.

«U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма робить внесок у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян. Однією з цілей Програми «U-LEAD з Європою» є розширення можливостей об’єднаних громад та малих міст для надання високоякісних адміністративних послуг своїм мешканцям.

Програма, спрямована на підтримку місцевого управління, доступності та якості державних послуг через модернізацію та створення до 600 належних Центрів надання адміністративних послуг, впроваджується до квітня 2020 року.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН