Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Оригінальні сувеніри готує Благодійний фонд “Н. Каховка” гостям “Масниці – 2019” (фото)

10 березня о 10 годині на Центральній площі Нової Каховки  розпочнеться шістнадцятий розважально-гастрономічний фестиваль “Масниця 2019”, в якому традиційно візмуть участь комунальні підприємства міста, навчальні та дошкільні заклади, місцеві підприємці.

Окрім цього, все дійство буде супроводжуватись широкою розважальною програмою, яку готує відділ культури та туризму Новокаховської міськради.

Кореспонденту Online Нова Каховка стало відомо, що колектив Благодійного фонду “Н. Каховка”, який традиційно бере участь у цьому святковому заході, підготував оригінальні сувеніри для реалізації гостям фестивалю. Їхня оригінальність полягає у тому, що зроблені вони власними руками благодійників і практично не повторюються та відрізняються своєю автентичністю.

Керівництво фонду впевнене, що їхні сувеніри разом з млинцями і смаколиками будуть мати успіх у відвідувачів фестивалю. Разом з цим буде проведена безпрограшна лотерея.

Усі отримані кошти підуть на вирішення проблем дитячого реабілітаційного центру, дитячого стаціонарного відділення та відділення інтенсивної терапії.

Єднаймося! Разом – ми велика сила!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН