Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До дня народження міста новокаховські першобудівники отримали подарунки

28 лютого наше місто відсвяткувало свій 67-й день народження. Це особливий день для першобудівників. На сьогоднішній день у місті проживає 51 першобудівник. Тільки одинадцять з них змогли прийти на урочистості та святковий концерт до міського Палацу культури.

Інші вже не виходять з дому за станом здоров’я. Тому свято прийшло до них додому – з подарунками в гості до новокаховчан завітали голова Новокаховської міської ради ветеранів війни та праці Дмитро Папуша і представник благодійної організації «Благодійний фонд Ігоря Колихаєва» Наталія Лях. Вони вручили ветеранам продуктові набори від міського голови Володимира Коваленка і Новокаховської міської ради ветеранів війни та праці, а також святкові набори від Фонду Ігоря Колихаєва, пише Online Нова Каховка.

Крім того, починаючи з 2003 року першобудівники отримують одноразову матеріальну допомогу (рішення 12 сесії міської ради 24-го скликання від 18 лютого 2003 року №299 «Про надання матеріальної допомоги першобудівникам міста Нова Каховка» та рішення 56 сесії міської ради 7-го скликання від 20 грудня 2018 року №1678 «Про встановлення розміру одноразової матеріальної допомоги першобудівникам міста Нова Каховка»).

Цього року згідно розпорядження міського голови № 48-р від 08.02.2019 «Про надання одноразової матеріальної допомоги першобудівникам міста Нова Каховка» 51 першобудівник Нової Каховки отримав допомогу у розмірі 2 000 грн.

Вітаємо першобудівників зі святом та бажаємо активного довголіття, здоров’я, миру, родинної злагоди і щастя.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН