Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За 2018 рік кадастрові реєстратори Миколаївщини зареєстрували понад 40 тисяч земельних ділянок

За 2018 рік державні кадастрові реєстратори Миколаївської області зареєстрували 40140 земельних ділянок, що становить 97,88 % від кількості поданих заяв, – повідомляє “Український південь”.

Найпопулярнішими послугами на сьогодні залишаються надання витягів з Державного земельного кадастру та реєстрація земельних ділянок. За цей період кадастрові реєстратори Миколаївщини надали 31858 витягів з Державного земельного кадастру. Серед них переважну більшість було надано у Первомайському (3628), Вознесенському (3353) та Вітовському (2764) районах області.

З моменту запровадження електронних сервісів Держгеокадастру через мережу Інтернет надійшло 21130 заяв, за якими видано 21098 витягів з Державного земельного кадастру. Найбільше електронною послугою скористались у Березанському (3378), Вознесенському (3535) та Вітовському (2739) районах області.

Спеціалісти територіальних органів Держгеокадастру Миколаївщини під час розгляду заяв перевіряють актуальність даних про земельні ділянки. Всі необхідні відомості вносяться до Державного земельного кадастру.

Ведення Державного земельного кадастру є одним з найважливіших напрямів діяльності Держгеокадастру.

Матеріал надано Головним управлінням Держгеокадастру у Миколаївській області

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН