Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До свята херсонський митник отримав почесний сертифікат Всесвітньої митної організації

25 січня у приміщенні Херсонської митниці, відбулися урочистості з нагоди святкування Міжнародного дня митника, який у 2019 році проводиться під гаслом «Розумні кордони для безперешкодної торгівлі, подорожей та перевезень», за участю керівників та посадових осіб Митниці ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. 

У вітальній промові заступник начальника Митниці ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Роман Кузьменко привітав усіх колег із міжнародним святом.

З нагоди професійного свята, за активну участь у процесі розбудови в ДФС Україні європейських стандартів у напрямку спрощення аналізу та управління ризиками, почесним сертифікатом Всесвітньої митної організації відзначено начальника відділу з управління ризиками Митниці ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Святослава Плутахіна. 

До щирих привітань долучився голова Херсонського відділення спілки ветеранів митної служби України Ігор Орлов, який побажав усім присутнім міцного здоров’я, нових перемог у наполегливій праці та привітав Святослава Плутахіна із врученням достойної відзнаки за професіоналізм та відданість митній справі. 

Із історії: 26.01.1953 року в Брюсселі головами митних служб 17-ти країн Європи була відкрита 1-а сесія Ради митного співробітництва. Враховуючи внесок Ради (у 1994 році перейменована в Всесвітню митну організацію) у розвиток відносин між країнами, 26 січня 1983 році було засновано щорічне свято – Міжнародний день митника, яке святкують понад 800 тис. митників в усьому світі. Наразі до складу ВМО входить 183 країни світу

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН