Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як почуватися краще після 40 років розповіли херсонцям

Компанія «Нове життя» надає шанс громадянам України якнайдовше жити активним життям і гарно почуватись, оминаючи традиційну медицину.

У більш, ніж 700 медичних центрах у всіх регіонах України, лікарі проводять комплексне комп’ютерне обстеження, яке дозволяє віднайти перешопричину недуги і позбутись її, а не просто «прибрати» симптом хвороби черговою пігулкою. У лабораторіях медичних центрів проводяться обстеження на наявність в організмі бактерій, вірусів, гельмінтів, алергенів.

Компанія займається виробництвом екстрактів лікарських рослин, і на основі витяжок виготовляє лікарські засоби, косметику, товари для дому та особистої гігієни. Продукти компанії «Нове життя» виготовлені за оригінальною методикою з натуральної сировини високої якості.

«Нове життя» дає шанс тому, хто хоче зайнятись власною справою і надає можливість відкрити бізнес у рамках діяльності компанії. Про весь спектр товарів і послуг представниця міжнародної громадської організації «Нове життя» Тетяна Ковальчик, під час візиту до Херсона, розповіла у студії «Українського півдня».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН