Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Минулого року компенсації за “теплими” кредитами від ПриватБанку отримали 12 ОСББ Херсонщини

У 2018 році ПриватБанк профінансував 12 проектів ОСББ Херсона, Каховки та Нової Каховки – при цьому тільки в обласному центрі було видано 7 кредитів на загальну суму 1 500 000 грн. Усі 12 ОСББ отримали державні компенсації, а ОСББ Херсона отримали ще й компенсації з міського бюджету.

 

“Ми оформили “теплий” кредит у ПриватБанку на придбання лічильника тепла та встановлення пластикових вікон, – говорить голова ОСББ “Довіра” 2-го Таврійського мікрорайону Світлана Томчук. – За допомогою співробітників ПриватБанку швидко оформили всі необхідні документи щодо компенсацій – і в підсумку отримали 30% компенсації від міста та 40% від держави. Щиро радимо усім ОСББ використовувати такі вигідні можливості і в майбутньому”.

 

ПриватБанк продовжує активно підтримувати програму енергоефективності, що дозволяє херсонцям економити на комунальних послугах, використовуючи державну підтримку.
Нагадаємо: першим на Херсонщині ОСББ, що у 2018 році отримало фінансування за програмою “теплих” кредитів, стало об’єднання “Лавреньова, 12”.

 

Серед особливостей оформлення “теплих” кредитів від ПриватБанку – мінімальна кількість голосів мешканців будинку для підписання документів (66%) та видача коштів без одноразової комісії, що автоматично зменшує відсотки по виплатах.

 

ПриватБанк долучився до програми кредитування ОСББ у 2017 році. Усього ПриватБанк обслуговує близько 10 тис. ОСББ. У 2019 році державна і міська програми компенсацій на Херсонщині мають продовжити свою роботу.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН