Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олександр Олійник разом з маленькими херсонцями відвідав шкільний базар та нагородив переможців творчих конкурсів

ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» вже не перший рік є шефами Херсонської загальноосвітньої школи №4. Тож зустрічають тут заводчан як добрих друзів та запрошують не лише для вирішення певних питань, а й на зустрічі та на свята. Цього разу голова Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини, голова правління ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» Олександр Олійник приїхав до школи, аби разом із учнями молодших класів взяти участь у відкриті шкільного базару.

Допитливі молодшекласники наперебій демонстрували Олександру Анатолійовичу поробки, виготовлені власноруч. Дитяче мистецтво припало гостю до душі, тож чимало купюр із його гаманця перекочували в дитячі долоньки. Їхні очі при цьому світилися завзятими вогниками, адже мистецтво юних митців оцінили високо.

Олександр Анатолійович привітав підшефних із початком навчальної чверті та побажанням учням успіхів в навчанні і наснаги, а вчителям – творчого натхнення й терпіння. Привітав і директорку школи, Олександру Іванівну Патук, яка на днях святкувала свій день народження.

Поки шановний гість базарював із молодшою школою, на нього тим часом з нетерпінням чекали в шкільній бібліотеці: тут зібралися учні, учасники конкурсу малюнку, який стартував минулої осені.

«Саме тоді група школярів завітала із екскурсією до виробничників Херсонського машинобудівного заводу», – нагадав про відвідини присутнім Олександр Анатолійович. – «На заводі ви цікавилися, як створюється вітчизняна сільськогосподарська техніка: комбайни, сівалки, жниварки, розкидувачі добрив та інша сільгосптехніка. Побачили складне обладнання, яке допомагає працівникам виробляти деталі та вузли машин. У нас на підприємстві працюють досвідчені фахівці своєї справи, і вони з нетерпінням чекають на вас, аби передати досвід, знання і любов до своєї праці. Та поки вам необхідно успішно закінчити школу й отримати професію. А ми з нетерпінням чекаємо на вас, аби ви поповнили ряди машинобудівників».

Також Олександр Олійник подякував школярам, які взяли участь у конкурсі малюнків та есе «Машинобудування очима дітей». Відзначив, що працівникам заводу було дуже цікаво побачити учнівські роботи і дати оцінку кожній із них. «Кожна з представлених робіт – особлива по-своєму. Тож переможців було визначати дуже складно. Але конкурс є конкурс, тому нагороджуємо найбільш вдалі роботи» – сказав Олександр Олійник.

Перемогти вдалось таким учням:

Номінація «Малюнок»
Вікова категорія 5-8 класи:
І місце Семенюта Анастасія 5Б клас;
ІІ місце Остапенко Анастасія 5В клас;
ІІІ місце Іванов Ілля 5А клас;
Вікова категорія 9-11 класи:
І місце Гаран Наталія 9А клас;
ІІ місце Сучко Аліса 9А клас;
ІІІ місце Баєв Іван 9Б клас;

Номінація «Есе»
І місце Авраменко Анна 7Б клас;
ІІ місце Бульбенко Кіра 7Б клас;
ІІІ місце Пахнюк Вікторія 7А клас.

Вітаємо переможців та всіх учасників цих творчих конкурсів!

Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН