Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині Представництво ЄС проводитиме «Дні кар’єри ЄС»

За інформацією Представництва Європейського Союзу в Україні повідомляємо, що у рамках проекту Представництва ЄС «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» у 15 різних містах України в 2019 році відбудуться «Дні кар’єри ЄС».

Заходи акцентують увагу на ролі Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також висвітлюють програми ЄС, направлені на розвиток нових бізнес-можливостей для українських та європейських компаній, що сприятиме створенню нових робочих місць та можливостей для працевлаштування громадян України.

Цього року програма кожного заходу включатиме:

– Панельну дискусію «Професії майбутнього: чому варто інвестувати зараз?».

– 2-3 тренінги на теми побудови кар’єри (написання резюме та мотиваційного листа, самопрезентації, співбесіди, запуск власного бізнесу, запуск нових компаній).

– Ярмарок вакансій, де місцеві фірми зможуть рекрутувати молодих фахівців.

«Дні кар’єри ЄС» будуть проходити третій рік поспіль. У попередні роки кожен захід відвідали понад 400 учасників та десятки місцевих компаній.

Заплановано, що у 2019 році «Дні кар’єри ЄС» відбуватимуться у 15 провідних вищих навчальних закладах (попередньо відібраних) за участю місцевих органів влади, представників бізнесу-асоціацій, представників регіональних торгово-промислових палат, а також провідних суб’єктів господарювання.

Окрім того, повідомляємо, що очікування Представництва ЄС в Україні від потенційних партнерів у проведенні «Днів кар’єри ЄС» є такими:

– Можуть залучити щонайменше 400 учасників.

– Мають у наявності необхідні приміщення та обладнання для проведення заходу.

– Можуть залучити місцеву владу, зацікавлені сторони та компанії.

– Спроможні забезпечити висвітлення заходів у ЗМІ, забезпечити участь засобів масової інформації (телебачення, радіо, онлайн ресурсів), провести прес-брифінги та висвітлення в соціальних мережах.

Установи та організації, які зацікавлені в організації заходів та інші структури, які мають намір долучитися, можуть звертатися до Представництва ЄС в Україні (контактна особа – пані Вікторія Давидова,

e-mail: victoria.davydova@eeas.europa.eu) або до проекту Представництва Європейського Союзу «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» безпосередньо (контактна особа – Ірина Диба, моб.тел.: 098 5422 863, e-mail: i.dyba@euroquiz.org.ua). Додаткові відомості може надати Відділ преси та інформації Представництва ЄС в Україні.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН