Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Станіславській та Музиківській ОТГ вводяться в експлуатацію відремонтовані об’єкти

За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад Музиківська ОТГ здійснила капітальний ремонт водопровідних мереж у с. Східне Білозерського району. Загальна вартість проекту складає 2751,50 тис. грн, у тому числі за рахунок субвенції, передбаченої для Музиківської об’єднаної територіальної громади – 1 751,50 тис грн. та за рахунок місцевого бюджету – 1 млн грн.

Окрім цього, Станіславською ОТГ Білозерського району за рахунок субвенції здійснено заміну віконних блоків в Широкобалківській ЗПЗСО на суму 973,047 тис грн, будівництво електропостачання вуличного освітлення, загальна вартість якої склала 403,457 тис грн. Також зроблено реконструкцію опалювальної системи з влаштуванням резервного котельного залу Станіславської амбулаторії ЗПСМ  на суму понад 1 млн. грн. та придбано спецтехніку для КП «Надія» Станіславської сільської ради на 894,505 тис. грн. Загальна сума субвенції для Станіславської ОТГ склала 3 млн. 384 тис. грн.

За інформацією управління регіональної політики облдержадміністрації всі ОТГ області готові до відкриття об’єктів, які реалізовувалися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН