Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина готується до відзначення Дня Соборності України

17 січня, в облдержадміністрації відбулася нарада щодо обговорення плану заходів з підготовки та відзначення Дня Соборності України в області, яка пройшла під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Чабана. До робочої групи увійшли представники профільних структурних підрозділів ОДА, міськвиконкому, правоохоронних органів та медичних установ.

У ході наради, начальник управління культури облдержадміністрації Ігор Мазур повідомив присутніх, що 22 січня у Херсоні планується ряд тематичних заходів.

Так, він розповів, що біля меморіалу Т. Шевченка заплановане читання віршів письменника та покладання квітів до погруддя.

Крім того, в Палаці молоді та студентів відбудеться святковий концерт, з виставкою тематичних книжок, які можна буде побачити у фойє приміщення.

У свою чергу голова Студентської ради при облдержадміністрації Юлія Покидько зазначила, що студенти активно готуються до флешмобу, який відбудеться на площі Свободи.

Разом з тим, в освітніх закладах Херсонщини будуть проводитися тематичні виставки та бесіди, а школи візьмуть участь у Всеукраїнському фотоконкірсі до Дня Соборності України.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН