Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців вітають з Водохрещем

Сьогодні українці відзначають свято Хрещення Господня. Із цим святом вітають херсонці одне одного і на Фейсбуці.

Так Олександр Олійник, голова Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини пише наступне:

– Шановні земляки!
Сьогодні ми всі разом відзначаємо велике свято — Хрещення Господнє. Це свято здавен символізує очищення від усього нещирого і недоброго, свято світлих помислів та нових починань. Освячена вода набуває могутньої сили, дарує здоров’я, наснагу та довголіття.
Тож нехай священна Йорданська вода зробить усіх нас здоровими та дужими, очистить душі від тривог та смутку. Хай помисли кожного будуть світлими, а вчинки – благородними!
Зі світлим Хрещенням Господнім!

Голова ООРХ Александр Олейник (Alexandr Oliynyk)

 

Побажав миру та злагоди усім херсонцям і Юрій Рожков, депутат Херсонської обласної ради, лідер Громадської платформи “Добро переможе”:

 

Привітаві із цим святом на Фейсбуці містян і депутат Верховної Ради, Олександр Співаковський:

– Друзі, вітаю з великим святом Богоявлення та Хрещення Господнього! Щоразу це особливе свято приходить у найлютішу, найтемнішу пору року. І саме тоді, коли ми цього найбільше потребуємо, дарує кожному надію та відчуття добрих змін і перемог. Водохреще ніби дає людям шанс переосмислити пройдене, звірити свої вчинки і помисли з тими базовими християнськими цінностями, які давно стали системою координат людського буття. Які спонукають нас до постійного вдосконалення себе і світу довкола. Які, власне, роблять людину людиною… Тож нехай ці святкові дні знов стануть для кожного з нас часом самовдосконалення і духовного оновлення, щоб ми очистили свої серця, думки і помисли від усього нещирого та недоброго. Натомість наповнили їх любов’ю, миром та мудрістю. Щиро бажаю всім здоров’я, міцності духу, щастя і злагоди в родинах. І нехай наші молитви, старання і нові добрі справи принесуть нам, українцям, успіх і перемогу!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН