Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Росії одесита вербували для проведення теракту на нафтопроводі Одеса-Броди (ВІДЕО)

Співробітники СБУ викрили в Одесі пособника агентурної мережі антиукраїнського центру підконтрольного адміністрації президента РФ та російським спецслужбам

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-центр СБУ.

Спывробытники СБУ встановили, що одесит систематично їздив на територію тимчасово окупованої АР Крим та до невизнаного Придністров’я. Там він зустрічався з братом, колишнім активістом “Куликова поля”, який нині є координатором проросійськсоцого “підпілля” Одещини та оголошений у розшук. “Під час цих вояжів одесит спочатку отримував прості доручення, як то передача гонорарів модераторам антиукраїнських спільнот у соцмережах, створення “ботів” та інші дрібні завдання. Між іншим його знайомили з іншими резидентами та кураторами антиукраїнського центру і поступово готували до “подвигу”. Аж ось, коли за грошову винагороду йому запропонували здійснити теракт на нафтопроводі Одеса-Броди, стало не до жартів”, – повідомили в СБУ.

Одесит відмовився виконувати злочинне завдання, повернувся на Батьківщину та почав активно співпрацювати з українськими правоохоронцями. Він надав свідчення щодо протиправної діяльності учасників центру.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН