Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На трасі “Одеса-Миколаїв” перевернувся рейсовий автобус “Еталон”

Вранці на трасі “Одеса-Миколаїв” перевернувся рейсовий автобус “Еталон”, що прямував з Херсона до Одеси. Коментар керівника фірми-перевізника Миколи Джиганського, директора ТОВ “Іксора”, – повідомляє телеканал Суспільне. Херсон

“Причини буде встановлювати слідчий. Це по-перше. Слідчий з “Укртрансбезпекою” там на місці. Автобус не перекинувся, він впав на бік. Це на спуску, на слизькій ділянці дороги. Чому так сталося, я поки що не можу сказати. Можу тільки сказати, що він їхав десь 50-60 кілометрів на годину. В автобусі все, як треба. Можу показати вам журнал. В 5:26 сьогодні пройшов технічний огляд. В журналі під номером 15 зареєстрований Гончаров Сергій Володимирович. Тиск нормальний, температура нормальна. Він був допущений до керування. Ось це у нас механік… Ось дивіться, під номером 15. 10.01: маршрут – Одеса, водій – Гончаров. Ось підпис посадової особи, що автобус технічно справний. Ось підпис водія, що технічно справний. Ось він під номером 15 за 10.01.19. Ось його тиск. Ось його стан здоров’я. Підпис медика. Підпис водія”, – розповідає Микола Джиганський, директора ТОВ “Іксора”.

Лариса Клименко, медичка ТОВ “Іксора”:

“Абсолютно здоровий водій виїхав. Все було в нього добре. Усі показання перед виїздом у нього були в нормі”.

Микола Джиганський:

“Є наш інженер з безпеки, який зараз там знаходиться, начальник експлуатації туди виїхав. Автобус вже їде сюди. За попередніми даними у лікарні знаходиться одна людина. Звернулося спочатку п’ять. Їх з якимись незначними пошкодженнями відпустили додому. Я готовий вам відповісти, що задня резина пройшла близько 10 тисяч кілометрів, передня – трохи більше. Десь 35 – 40 тисяч. Тому випускати сьогодні автобус, як ви кажете, з лисою резиною – я не самогубця. Принаймні на сьогоднішній день. Це по-перше і по-друге – механіки підписали йому  добро на виїзд, тобто він технічно справний був”.

Джерело – https://ks.suspilne.media/news/6596

 

https://www.facebook.com/skifijantku/videos/228624731361249/

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН