Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Маленьким пацієнтам херсонської лікарні вручили різдвяні подарунки

Дід Мороз із новорічними звірятками завітали до маленьких пацієнтів Херсонської міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних. Такий сюрприз хворій малечі зробив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” разом з командою Luck project.
Адже, як зазначив Юрій Рожков: “Не усі дітки Херсонщини, через свої захворювання, змогли побувати на новорічно-різдвяних концертах, виставах і фестивалях, які ми організовували. Один з таких – “Новорічний зорепад”, в якому взяли участь понад 170 музичних колективів області! Тому діти, перевдягнувшись у костюми, прийшли до цих хлопчиків і дівчаток, щоб підняти пацієнтам настрій. І їм це добре вдалося! Крім того, дбаємо про виховний процес малих артистів: добру треба навчати змалку!
Заступник головного лікаря з медсестринства дитячого відділення лікарні підкреслила: “Гарний настрій, радість і сміх лікують нарівні з медикаментами! А нашим діткам та їх батькам часто не вистачає позитиву. Тож, від імені медперсоналу дякую за свято, подарунки і “емоційні ліки”!
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Світлина від Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН