Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Літак з Єгипту не зміг сісти в Миколаєві через погодні умови

Літак з Єгипту не зміг сісти в Миколаєві через погодні умови

КИЇВ. 9 січня. УНН. Літак з єгипетського Шарм-ель-Шейху не зміг сісти у Миколаєві через неналежний стан злітної смуги в Миколаївському міжнародному аеропорту. Про це повідомив виконуючий обов’язки директора аеропорту Федір Барна, передає УНН.

За словами Барни, 8 січня персонал аеропорту зв’язався з екіпажом літака і попередив про неналежний коефіцієнт зчеплення на злітній смузі. У зв’язку з цим літак сів у аеропорту Одеси.

Вночі злітну смугу миколаївського аеропорту розчистили. Вдень літак вилетів з Одеси і приземлився у кінцевій точці рейсу.

“Авіакомпанії і аеропорти в першу чергу турбуються і піклуються про безпеку пасажирів, тому будь яке рішення екіпажу ПС (повітряного судна – ред.) та адміністрації аеропорту, яке впливає на безпеку польоту ПС і безпеку пасажирів, є правильним і грамотним”, – пояснив в.о. директора Миколаївського міжнародного аеропорту ситуацію із вимушеним приземленням літака у Одесі.

Раніше УНН повідомляв, що у міжнародному аеропорту “Львів” імені Данила Галицького літак Turkish Airlines викотився за межі злітно-посадкової смуги, через що аеропорт припинив приймати та відправляти літаки.

Джерело: УНН
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН